10 okos trükk, hogy vékonyabbnak tűnj a fotókon

Valamiért a fotók sokkal kövérebbnek mutatnak, mint amilyenek valójában vagyunk. Adunk pár tippet, hogy eltűnjön a képzeletbeli súlyfelesleg!

A 45 fokos póz

Mielőtt még félreértenéd, nem a hőmérsékletednek kell 45 fokosnak lennie, hanem a tested által bezárt szögnek. Amikor szemtől szemben állsz a kamerával, akkor a lencse teljes szélességben lekap, ha azonban felveszel egy 45 fokos szöget, jóval vékonyabbnak tűnhetsz.

Karok magad mellett? Soha!

Ha fotózzák őket, sokan reflexből leeresztik maguk mellé a karjaikat, pedig ezzel csak azt érik el, hogy kövérebbnek látszanak a felvételen. Lefaragnál néhány kilót az alakodból? Mielőtt kattanna a fényképező gombja, tedd csípőre a kezed és engedd le a vállad.

Az egyenes hát varázsa

Aki kihúzza magát, annak nemcsak a tartása lesz szebb, de a fotókon is vékonyabbnak fog tűnni. Állj egyenesen, engedd le a vállaidat, a mellkasodat nyomd ki - mikor fényképeket válogatsz Facebookra, hálás leszel.

Állakat fel!

Nem is tudod elképzelni, hogy slankít egy szép állvonal! Ints búcsút a dupla tokának, rövid nyaknak és nagy arcnak: emeld fel a fejed és úgy fogsz festeni a képeken, akár egy topmodell.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: rd.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!