Lifestyle

A te kapcsolatod vajon mérgező? Ha ez a 4 dolog jellemző rátok, akkor egészséges a párod és közted a viszony!

Minden párkapcsolat munkával jár, de nem csupán azzal. Vannak olyan dolgok, amelyeknek maguktól értetődőnek kell lennie a felek közt. Erőltetni viszont sosem egészséges.

Dolgok

A párkapcsolatok rengeteg munkát igényelnek, még akkor is, ha történetesen azt érezzük, hogy minden a legtökéletesebb - kezdi cikkét a TWN.hu. Majd hozzá is teszik: hogy mikor és mennyi munkát fektettek bele, az csak rajtatok múlik. De a legfontosabb, hogy mindig meglegyen az egyensúly, és soha senki ne érezze magát kényelmetlenül. "Rachel Perlstein, párkapcsolati coach szerint a kapcsolat bármilyen formában való erőltetése soha nem lehet alapja egy hosszútávú és boldog kapcsolatnak. Akadnak ugyanis olyan dolgok, amelyeket nem lehet erőfeszítések árán megteremteni, és ha megpróbálod, akkor sem lesz örök életű" - írja a lap.

A vágy, hogy ebben a kapcsolatban légy - Lehet, hogy magától értetődőnek hangzik és tűnik, de senki nem érezheti magát úgy, hogy kényszerítve van arra, hogy kapcsolatban legyen. Vannak olyan gondolataid, hogy “túl fogjuk élni ezt is, olyan régóta együtt vagyunk”? Nos, lehet, hogy itt az idő átgondolni a kapcsolatodat, és feltenni a kérdést magadnak a kérdést, hogy tényleg ő az igazi-e a számodra.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle