Lifestyle

Vissza lehet igényelni a Tompos Kátya külföldi gyógykezelésére küldött adományokat

A gyűjtést elindító Fábián Juli Emlékalapítvány közleménye szerint vissza lehet igényelni a május 31-én egy hosszan tartó, ritka daganatos betegségben meghalt Tompos Kátya külföldi gyógykezelésére összegyűjtött adományokból megmaradt összeget, vagy annak egy részét – írja az MTI.

Mindenkinek köszönetet mondtak, aki támogatta a színésznő gyógykezelését

Tompos Kátya külföldi gyógykezelésének finanszírozására gyűjtést, jótékonysági aukciót, koncertet, gálaestet is szerveztek, a 41 éves színésznő egy nappal azután halt meg, hogy összejött az összeg. Az Emlékalapítvány köszönetét fejezte ki mindenkinek, akik támogatták a gyűjtést és azoknak is, akik részvétüket vagy együttérzésüket fejezték ki Tompos Kátya váratlan, tragikus halála kapcsán. Azt is hozzátették, hogy a vissza nem igényelt támogatások után a számlán megmaradt összeget a továbbiakban beteg, vagy nehéz helyzetben lévő zenészek és zeneipari háttérmunkások támogatására fordítják.

„Amennyiben Kátya végakaratának szellemisége bármilyen formában testet ölt és erre jogilag lehetőségünk van, támogatni fogjuk teljes együttműködéssel. A visszafizetési nyilatkozatok beérkezésének határideje július 15. A visszatérítés pontos dátumát az igények beérkezése függvényében állapítják meg, erről értesítjük az érintetteket” – áll a kommünikében” – írta az alapítvány.

A visszatérítési igényt az adományozónak emailen kell jeleznie az [email protected] címre, név, bankszámlaszám és az összeg megjelölésével. Arra is van lehetőség, hogy az adomány egy része az Alapítványnál maradjon, erről a szándékról szintén emailben várnak nyilatkozatot, egyértelműen megjelölve a visszatérítendő és az Alapítványnál maradó összeget.

A színész a Mokka stúdiójában azt mondta, még az édesanyja is sírva fakadt, amikor értesült a 41 esztendősen elhunyt Tompos Kátya haláláról.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...