Lifestyle

Azonnal abba kell hagynod a kávézást, ha neked is ilyen színű a nyelved

Tisztában vagy vele, hogy szabad-e egyáltalán kávét fogyasztanod? Egy szakértő szerint elég csupán szemügyre venned a nyelvedet a tükörben, és máris megkaphatod a választ.

Biztos, hogy mindenkinek jót tesz a kávézás?

A reggeli kávézás sokak számára elmaradhatatlan rituálé: egyesek a nap elindításához szükséges energialöketet várják a koffeintartalmú nedűtől, míg mások inkább megszokásból, vagy épp az íze miatt kultiválják. És ha valaki egyszer már "kávéfüggővé" vált, akkor csak nagy nehézségek árán - vagy még úgy sem - képes lemondani a népszerű italról. Egy Anis Khalaf nevű orvos nemrégiben a TikTokon tett közzé egy érdekes videót azzal kapcsolatban, hogy miként csekkolhatod le, szabad-e egyáltalán kávét fogyasztanod. A szakember szerint elég csupán szemügyre venned a nyelvedet a tükörben, és azonnal eloszlik majd minden kétséged.

Ha a nyelved jól láthatóan repedezett, a közepén pedig végighúzódik egy sárga színű sáv, akkor - Khalaf szerint - ajánlatos lemondanod a kávéról.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!