Ha így készíted, olyan lesz a főtt kukorica, mintha a strandon vetted volna: ennyi a titka

Nincs nyár főtt kukorica nélkül, és mivel nem falatozhatjuk mindig a vízpart mellett, nyugodt szívvel álljunk neki otthon elkészíteni; no, de mire érdemes odafigyelni, ha azt szeretnénk, hogy emlékezetesen jól sikerüljön?

Ettől lesz hamisítatlan

Az év legmelegebb időszakának egyik szupersztárja az édes, roppanós főtt kukorica, ami elsősorban a Balaton-parton ücsörögve esik a legjobban, de természetesen saját konyhánkban is könnyedén elkészíthetjük. Sőt, meg is éri minél többször csemegézni, ugyanis nemcsak ízlelőbimbóinknak tesz jót, hanem az egészségünkre is pozitív hatással van, hiszen rengeteg rostot, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz (ugyanakkor szénhidrát-tartalma miatt a diétázóknak javasolt a mértékletes fogyasztása). Ráadásul könnyű dolgunk van, hiszen a tökéletes végeredményhez csupán egyetlen apró szabályt kell betartani; galériánkban eláruljuk, mi a verhetetlen főtt kukorica titka!

Mindenekelőtt az első és legfontosabb lépés, hogy alaposan nézzük meg, hogy milyen kukoricát vásárolunk, ugyanis előfordulhat, hogy takarmánykukorica van kihelyezve csemegekukorica helyett – a különbség a kettő között annyi, hogy előbbi sötétebb, utóbbi jóval világosabb színű.
Kattints a további képekért!

Néhány kutatás szerint komoly betegségeket is okozhat az ízletes nassolnivaló.

Leadfotó: 123rf

Forrás: SóBors

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...