Használata roppant egyszerű: a készülő rántottára közvetlenül a sütés végén kell szórni belőle egy csipetnyit, vagy akár a tálalás után is ráhinthetjük. A sumac nemcsak a tojásételekben működik kiválóan, hanem salátákban, grillezett húsokon, sőt, a hummuszon is gyakori vendég. Ha valaki unja már a só-bors-paprika szentháromságát, a sumac igazi új kedvenc lehet, ám szerencsére nem ez az egyetlen dolog, amivel feldobhatjuk a tojásrántottánkat. Ha valami krémesebbre vágyunk, érdemes egy kanál mascarponét vagy egy kevés tejfölt keverni a felvert tojáshoz még a sütés előtt – ettől selymesebb és gazdagabb lesz a textúrája.
2/3
Fotó: Pinterest
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
Használata roppant egyszerű: a készülő rántottára közvetlenül a sütés végén kell szórni belőle egy csipetnyit, vagy akár a tálalás után is ráhinthetjük. A sumac nemcsak a tojásételekben működik kiválóan, hanem salátákban, grillezett húsokon, sőt, a hummuszon is gyakori vendég. Ha valaki unja már a só-bors-paprika szentháromságát, a sumac igazi új kedvenc lehet, ám szerencsére nem ez az egyetlen dolog, amivel feldobhatjuk a tojásrántottánkat. Ha valami krémesebbre vágyunk, érdemes egy kanál mascarponét vagy egy kevés tejfölt keverni a felvert tojáshoz még a sütés előtt – ettől selymesebb és gazdagabb lesz a textúrája.