A legnagyobb rajongók sem tudtak erről a bakiról a Titanicban

Leonardo DiCaprio karaktere fut bele egy érdekes bakiba a Titanic című filmben. Meglepődnénk, ha a rajongók valóban figyeltek volna erre.

Vannak olyan elvetemült bakivadászok, akik mindent kiszúrnak

Arról kár lenne vitatkozni, hogy James Cameron korunk egyik legnagyobb hatású filmrendezője. Senki se gondolta volna, hogy a Piranha 2. Repülő gyilkosok rendezője anno megváltoztatja a mozizást, és történelmi jelentőségű alkotásokat fog letenni az asztalra.

Lehet, hogy Zs kategóriával indított, de valahogy neki is meg kellett mászni azt a bizonyos szamárlétrát. Bár említsük meg azt is, hogy gagyi piranhák után rögtön jött a Terminátor első része.

A globális pénzügyi sikert végül az Avatar univerzum, és a Titanic hozta meg igazán Cameron számára. Utóbbiba azonban olyan bakit szúrtak ki, amire senki sem gondolt volna! A galériánkban meg is mutatjuk, melyik volt ez!

A Titanic jelenleg a negyedik helyen áll, a legtöbb bevételt hozó filmek listáján. Ezt a két Avatar mozi, valamint a Bosszúállók: Végjáték előzi csak meg.
Kattints a további képekért!

Gloria Stuart neve a legtöbbeknek az 1997-es Titanicból ismerős, hiszen ő alakította az idős Rose karakterét. A színésznő 2010-ben hunyt el, így sokan nem is emlékeznek már arra, milyen gyönyörű volt karrierje kezdeti éveiben.

Leadfotó: Paramount Pictures and Twentieth Century Fox

Oldalak

Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...