Lifestyle

Ezt tedd a fürdőszobába drága légfrissítők helyett, hogy hetekig illatozzon a helyiség: egy filléres WC-papír trükk a megoldás

Számos oka lehet annak, hogy a fürdőben kellemetlen szagok uralkodnak, ám mindenkinek az a célja, hogy ezeket megszüntesse, vagy legalábbis elnyomja. Az interneten nagy népszerűségnek örvendő WC-papír trükk ebben lehet a segítségünkre.

Szinte semmibe sem kerül, mégis rendkívül hatásos megoldás a szagok ellen

A fürdőszobában az eldugult lefolyó, a WC, valamint a penész is okozhat kellemetlen szagokat - utóbbi a folyamatos párának és nedves levegőnek, valamint a kevés szellőztetésnek "hála" jelenhet meg a helyiségben. Senki sem szeretné azonban, hogy a rossz szagok folyamatosan jelen legyenek a fürdőben, hiszen ezek egy idő után már elviselhetetlenné válhatnak, arról nem is beszélve, hogy ha vendégek érkeznek, igencsak kínos előttük mentegetőzni a bűz miatt. Méregdrága illatosítók és légfrissítők helyett azonban bevethetjük a mostanság népszerű WC-papír trükköt is, mellyel több héten át illatozni fog a fürdőszoba, a legjobb pedig, hogy ez a természetes módszer hihetetlen olcsó is egyben. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Mint ahogyan arról korábban már a Femcafe.hu is beszámolt, a mosókapszulás trükk is nagy népszerűségnek örvend a háziasszonyok körében szagtalanítás tekintetében. Annyi a teendőnk, hogy a kedvenc, gél állagú mosókapszulánkból feloldunk egyet meleg vízben, majd jól összekeverjük az így kapott folyadékot, amit aztán a WC-kefe tartóba öntünk. Ezzel a praktikával heteken át jó illat árad majd a fürdőből vagy épp a toalettből, de van még egy módszer, amit kipróbálhatunk - ehhez két dologra lesz szükségünk.
Kattints a további képekért!

Amikor az otthoni rendszerezésre, rendrakásra gondolunk, először talán mindannyiunknak a nappali és a konyha jut eszünkbe, pedig a fürdőszobát sem szabad elhanyagolni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...
Sztárok
Bradley Cooper ma már óriási hírnevet tudhat magáénak szerte a világon, de gondoltad volna, hogy karrierje kezdetén még hazugságokhoz is folyamodott, hogy megkaphasson egy szerepet? Méghozzá nem is...