Lifestyle

Kivarratta teste 95 százalékát ez az anyuka, majd felszedte ezt a 24 éves srácot - Fotók

24 éves a pasija, állítása szerint az egész országban neki van a legtöbb tetoválása, és azt sem titkolja, plasztikai sebésznél is többször járt. Nem csoda hát, hogy céltábla az internetezők között.

Szörny

Egy barna hajú, mosolygós lány volt, majd nő lett belőle, azóta azonban elrepült pár év, és történt ez-az Becky életében. A brit édesanya többször járt plasztikai sebésznél, szépészeti beavatkozásokon, rendbe szedette a mosolyát is, és - ami nem elhanyagolható - gyakorlatilag tetőtől-talpig televarratta magát. Most mégis a múltjából szedett elő képeket, hogy felvegye a kesztyűt a trollokkal szemben, akik rendre bekóstolják őt az élete és a külseje miatt - írja a TWN.hu. "Minek kell plasztikáztatni?", "Szép fogaids voltak", "Mi bajod volt az orroddal?" - ilyen és ehhez hasonló kérdéseket, számonkérő megjegyzéseket kap ma már nap mint nap az anyuka, a tetoválásairól már nem is beszélve. Becky a régi képeivel szeretné most bizonyítani, hogy igenis minden, amit tett, indokolt volt. Leszámítva talán a tetoválásokat. A kétéves kislány anyukája állítása szerint ma már 95 %-ban tetovált, ami a testét illeti. "Ha valami nem tetszik, változtass rajta" - szögezi le határozottan - bár a régi képein a többségnek jobban tetszik, mint most.

Íme egy kép Becky múltjából. A közelmúltban osztott meg képeket a korábbi külsejéről, ezekkel szeretné megmagyarázni a trolloknak, miért feküdt számtalanszor kés alá. Kemény üzenetet is megfogalmazott. Mutatjuk!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!