Lifestyle

Négy női csillagjegy esik teherbe idén a friss horoszkóp szerint: te vajon köztük vagy?

Ez az esztendő most örökre emlékezetes lesz ezeknek a csillagjegyeknek, hiszen megtapasztalhatják, milyen kismamának, anyának lenni.

Csillagok

A TWN.hu cikke szerint az már korábban kiderült, hogy lesznek idén olyan csillagjegyek, akikre anyai örömök várhatnak idén, most pedig az is tudható már, hogy kik lesznek azok a női csillagjegyek, akikről szó lehetett. A tizenkét csillagjegyből négyre is ez várhat, pedig a 2023-as év végén megírt terveikben ennek nyoma sem volt. "A terhesség egy gyönyörű utazás, és ők ennek imádni fogják minden egyes percét. Ráadásul a kapcsolatuk is biztosnak tűnik, amit a baba érkezése és a csillagok állása meg is erősít majd" - írja a TWN.hu. Gondtalan és felhőtlen terhesség várhat rájuk a következő hónapokban. S hogy kik a szerencsések, az galériánkból kiderül!

Skorpió - Hajlamos vagy a függőségekre és folyamatosan igényled a megerősítéseket is, de ez nem befolyásol majd semmit: valójában te vagy az egyik legszeretőbb és leggondosabb anya, akit egy gyermek kívánhat magának. A csillagok szerint rövidesen meg is tapasztalhatod ezt. Természetes optimizmusod arra késztet, hogy mindenkiben meglásd a jót, bár néha kissé követelőzőnek tűnhetsz, de ezek a tulajdonságaid segítenek majd abban, hogy erős és független, szilárd erkölcsi alapokon álló gyermekeket nevelj, akik ugyanolyanok, mint te. A következő években akár két-három gyermeked is születhet majd. Mindenekelőtt arra ügyelj, hogy érzelmileg kiegyensúlyozott legyél a terhességed alatt, és vedd körül magad támogató emberekkel.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Sztárok
Anthony Hopkins és Ian McKellen korábban a nagyvásznon is találkozott már, és a magánéletben is remek a kapcsolatuk, azt azonban legmerészebb álmainkban sem hittük volna, hogy egyszer majd ilyen...
Sztárok
Meryl Streep lánya, Louisa Jacobson Gummer megható módon osztotta meg a világgal, hogy a saját neméhez vonzódik, ráadásul azt is megmutatta, milyen gyönyörű nő rabolta el a szívét.
Lifestyle
Kedd reggel fontos bejelentést tett a Nemzetgazdasági Minisztérium.