Lifestyle

Heti horoszkóp, 2024.04.08. - 2024.04.14.: A Szűz egy rendkívül szerencsés időszak előtt áll

Az Ikrek fizetésemelést kaphat. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Érdekes hétre számíthatsz, szinte minden másképp történik, mint ahogyan azt te előre eltervezted. Arról nem is beszélve, hogy valahogy más színben látod a történéseket, a környezetedet. Talán most érkezett el az a pillanat, amikor felszáll a rózsaszín felhő, ami eddig másképp láttatta veled a valóságot. A kérdés az, mi lesz ezután? Az azon is múlik, hogy milyen mértékben változtatja meg ez a történés a jövőbeli terveidet.


IV.21. - V.20.

Bika

A pénz meghatározhatja a napjaidat. Sokat gondolkozol azon, milyen módon tehetnél szert több jövedelemre. Az jegyedben járó Uránusz folyamatosan hozza a lehetőségeket, amelyek anyagi előrelépést biztosíthatnának számodra, ám te az utolsó pillanatban meghátrálsz. El kell engedned a görcsös biztonságra való törekvéseidet, mert ahhoz, hogy elérj valamit, néha kockáztatni kell.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kisebb jogi bonyodalmak nehezíthetik az életedet, de ezek csak akkor hozhatnak magukkal kellemetlenségeket és veszteségeket, ha felesleges időt és energiát pazarolsz rájuk és közben nem veszed észre a legegyszerűbb megoldásokat. A héten jó lehetőségek mutatkoznak arra, hogy felettesedtől egy kategóriával magasabb fizetést eszközölj ki, de ehhez magabiztosnak és kitartónak kell lenned.

VI.22. - VII.22

Rák

Türelmetlenebb lehetsz a munkatársaiddal, ennek oka talán a fáradságodban és türelmetlenségedben keresendő. Valószínűleg annyit dolgoztál az elmúlt időszakban, hogy az még neked is sok volt. Ha a magánéletedben nem bonyolódsz hatalmi harcokba, akkor szép napokat élhettek meg. Vedd a kezedbe a dolgok irányítását, ne hagyd, hogy az események elszenvedője legyél.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A napokban egészen biztosan megtérülnek a befektetéseid, legyen szó anyagi jellegű befektetésekről, munkáról, esetleg szellemi tőkéről. Nagyobb áldozatokat kell hoznod a sikerért. Emiatt úgy érezheted, hogy az ár, amit fizetsz érte túl magas .Nem szabad feladnod a harcot, hosszú távon jó eredményekkel kecsegtetnek a csillagok. Még akkor is, ha a mostani előjelek nem túl biztatóak.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A napokban hegyeket tudnál megmozgatni, annyi az energiád. Ez egy szerencsés időszak lehet, ha ezt a megnövekedett energiát a munkádba vagy egy előrelépést biztosító projektbe tudnád fektetni. Ám, ha nem tudsz mit kezdeni magaddal, és ezt a fölös energiát a párod vagy környezeted kritizálására fordítod, ne csodálkozz azon, ha nem úgy zárul a heted, ahogy eltervezted.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Jó formában vagy a héten, és ez remélhetőleg képessé tesz arra, hogy teljes mértékben kihasználd a kínálkozó alkalmakat. A felbukkanó lehetőségek nem feltétlenül látványosak, azaz egyáltalán nem biztos, hogy épp most kérnek fel valamilyen jól jövedelmező vezető szerepre. Szerényebb lehetőségekre számíts, ám ne becsüld le a kisebb sikereket és ne utasítsd el azokat, akik nem tartoznak az élvonalba.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Bármennyire is nem szeretnél, kénytelen leszel foglalkozni a pénzügyeiddel. Ne bosszankodj, ha nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt eltervezted. Fogadd el, hogy nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt elképzelted. Ha átvergődsz ezen a megoldhatatlannak tűnő problémán, akkor vegyél ki egy-két szabadnapot, hogy felvértezd magad az újabb kihívásokra.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten egyszerre több életterületeddel kapcsolatban is rendkívül türelmetlenné válhatsz. Nem szereted, ha korlátoznak, még akkor sem, ha a józan megfontolások erre intenek. A munkahelyeden mindenáron be akarod bizonyítani, hogy értékesebb vagy, mint néhány kollégád. Intellektuálisan nagyon nyugtalan vagy, és ez az idegkimerülés veszélyét is magában hordozhatja.


XII.22. - I.20.

Bak

Maximalista vagy, és mindig kifogástalanul dolgozol. Viszont nem csak másokkal,, hanem magaddal szemben is rendkívül kritikus vagy. A munkatársaidról már nem mondható el ez, nem is bírod szó nélkül hagyni és keményen szóvá teszed munka moráljukat. Próbálj meg finomabban fogalmazni, mivel a nyers, szókimondó természeted nem tesz túlságosan népszerűvé. A magánéletedben is kissé feszültebbé válhatsz, igyekezz ezt oldani kiadós beszélgetésekkel, és örömteli programokkal.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten előfordulhatnak apróbb sértődések és most ezeket kell elsimítanod. Minden esetben régi problémákról van szó, és ezekről eddig alig beszéltetek. Így már az is nagy segítség lenne, ha végre kimondanátok azt, ami a szíveteket nyomja. A munkahelyeden vedd komolyan a közvetítői szerepet, örömmel fogod tapasztalni, hogy mennyire adnak a véleményedre.


II.21. - III.20.

Halak

A héten energikus és fáradhatatlan vagy, de sajnos hajlamos arra, hogy tetszetős, de értéktelen dolgokra fecséreld el az energiádat. Sajnos ebben az időszakban nem a legkézenfekvőbb tervek és elképzelések kötik le az energiádat és a figyelmedet. Ha nem vagy elég óvatos, akkor könnyen rászedhetnek ebben az időszakban a szépnek tűnő, üres ígéretekkel, és nagyon könnyen csalók áldozatává válhatsz.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Pepco Csoporthoz tartozó bolt elkezdett alaposan terjeszkedni a régióban. Van rá sansz, hogy Magyarországon is meg fognak jelenni.
Sztárok
Elkészült Herendi Gábor új romantikus vígjátékának az első előzetese! A Futni mentem közvetlen állami támogatás nélkül készült, a romantikus vígjátékban olyan színészek szerepelnek, mint Udvaros...
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...