Könnyezett a vágóhídon a tehén, miközben arra várt, hogy levágják – Videó

Régóta megy a vita arról, hogy vajon a vágóhídra kerülő állatok sejtik-e, érzik-e, mi fog történni velük. Az alábbi videó után határozottan kijelenthetjük, hogy igen. Tudják, mi lesz a sorsuk, és ezt ki is fejezik. Az a tehén, aki a felvétel főszereplője, minden kétséget kizáróan. Vigyázat, felkavaró képsorok következnek!

Megható történet

A kisfilm főszereplőjét Emmának hívják. Sír. Miközben arra várt, hogy a vágóhídon kioltsák az életét, potyogni kezdtek a könnyei. Merőben szokatlan ez a fajta érzelemnyilvánítás egy tehéntől; elképesztő reakció. Elképesztő és megható, alig tudjuk úgy végignézni a képsorokat, hogy ne szorulna össze a szívünk a kimondatlan szenvedés láttán.

Emma sorsa azonban szerencsére happy enddel zárul, ami nagyon megnyugtató: az emberi összefogásnak hála ma már szabad. Bár még sohasem élt csordában, és valószínűleg soha nem tapasztalta meg a zöld legelők nyújtotta lehetőségeket, a videó tanúsága szerint a kezdeti bizalmatlanság után jól beilleszkedett a fajtársai közé. Végre talált egy olyan helyet, ahol az lehet, aki valójában: nem az étkezőasztalra szánt hús, hanem gondtalan, élő állat.

Íme, a videó - Emma története

Ha te is elpityeredtél Emma sorsán, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is a cikket!
Ezt is ajánljuk: 10 ok, amiért megéri macskát tartani

Videó: youtube.com; Leadfotó: sun-gazing.com

Szólj hozzá Te is!