Hirdetés

6 jele annak, hogy a gyerekednek nem ez az első földi élete

Ha egy lurkó szeret egyedül lenni, rengeteget kérdez, ráadásul bölcsebb, mint sok felnőtt, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy valamilyen formában már járt ezen a Földön. Nézd meg, milyen jellemzői vannak a reinkarnálódott gyerekeknek!

1. Nagyon bölcsek

Ha egy gyerekről van szó, nem mindig a bölcs az első jelző, ami eszünkbe jut vele kapcsolatban. Azok a lurkók azonban, akik újjászülettek, olyanok, akár egy évtizedeket megélt öregember: mély gondolataik vannak, jó és kreatív ötletekkel rukkolnak elő. Soha nem szaladnak bele hirtelen döntésekbe, mindent többször is megrágnak, mielőtt határoznának.

2. „Felnőttes” ízlésük van

Amellett, hogy a szóhasználatuk is nagyon felnőttes, rengeteg olyan könyvet és filmet szeretnek, amit sokan csak jóval 30 éves koruk után értenek és élveznek. Számukra a gyerekeknek szóló dolgok unalmasak, nem elégítik ki a kíváncsiságukat, úgy érzik, ha azon a szinten maradnak, nem tudnak meg eleget a világról, ami körülveszi őket.

3. Nem keresik a kortársaik társaságát

Azért, mert nem érzik jól magukat velük. Ezért nem szabad egyik felet sem hibáztatni: azok a gyerekek, akiknek nem ez az első földi életük, sokkal bölcsebbek és tapasztaltabbak a kortársaiknál, így evidens, hogy az idősebbek társaságát fogják keresni. A reinkarnáció olyan élményekkel ruházta fel őket, amikkel egy „egyszerű” lélek nem tudna mit kezdeni.

Fotó: oneplusone.org.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!