A 10 legbizarabb dolog, amit utasok valaha a taxikban hagytak

Az egyik leghíresebb taxitársaság évente kiadja az utasok elveszett tárgyainak megdöbbentő listáját. A hétköznapi ingóságok mellett egészen elképesztő dolgok is maradtak már az autókban. Elhoztuk a 10 kedvencünket.

Telefon, kulcscsomó, szemüveg… ez még semmi

Veled is előfordult már, hogy a taxiban ülve kicsúszott a telefonod vagy a lakáskulcsod az ülésre, esetleg kabátot vagy fülhallgatót hagytál az autóban? Az egyik leghíresebb taxitársaság szerint évente többezer tárgyat hagynak az utasok a kocsikban, amelyeket összegyűjtve tárolnak, amíg meg nem érkeznek értük a tulajdonosok. A legnépszerűbb „megfeledkezős” időszak kérdés nélkül péntek és szombat éjszakára tehető, ugyanez dátumban pedig a január elseje, újév napján. A cég 2016 óta minden évben kiad egy listát, amelyben felsorolja a legnépszerűbb elveszett tárgyakat, a legfeledékenyebb városokat és a legegyedibb autókban hagyott dolgokat is.

Elhoztuk neked a top 10-es listát, kattints a galériára!

Egy egyedi csillár
Kattints a további képekért!

Azt mindig is tudtuk, hogy a kutyák elképesztően okosak, de azért erre mi sem számítottunk. A meglepő felfedezésről az Eötvös Lóránd Tudományegyetem kutatócsoportja számolt be.

Leadfotó/Fotók: 123rf.com

Oldalak