Lifestyle

Könnyebb, mint gondolnád: ezen az egyetlen dolgon múlik a tartós párkapcsolat

Hogyan tartsuk meg hosszú távon a boldogságot egyetlen partnerrel? Egyszerűbb, mint gondolnánk. Egy kutatás adott választ a sokakat foglalkoztató kérdésre.

A nagyon nagy-ő

Lehet, hogy végre belefutottál a nagy ő-be ezért azt akarod, hogy a rózsaszín köd soha ne múljon el és így éljétek le hátralévő életeteket. Biztosan legszívesebben vele töltenéd minden egyes percét a napodnak, ám a kutatók most tudományos vizsgálatokra alapozva kijelentették, hogy ez egyáltalán nem tesz jót a párkapcsolatoknak, sőt! A pszichológusok tettek egy igen merész kijelentést és megmondták, pontosan heti hány találka kell ahhoz, hogy hosszú ideig igazán boldogok lehessünk a másik mellett és megmaradjanak azok a bizonyos pillangók is. Részletek a galériában!

Scott Carroll pszichiáter szerint a tökéletesen működő házasság titka a heti két együtt töltött nap. A szakértő azt állítja, hogy ha gyakran látjuk választottunkat, akkor sokkal többet szorongunk ez pedig később potenciális problémaforrás lehet a kapcsolatunkban.
Kattints a további képekért!

A viták, nézeteltérések sajnos elkerülhetetlenek, nem számít, mennyire idilli és békés párkapcsolatban is élsz. Az viszont fontos, hogy megtanuljuk a helyén kezelni ezeket a szituációkat, hiszen ezáltal elkerülhetjük, hogy minden apró konfliktusból óriási veszekedés kerekedjen.

Leadfotó: 123rf.com
via

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Samy Nacerit a Taxi-filmek tették világhírűvé, de ezt nem tudta igazán jól kihasználni. Sok botrányon van túl, ami azért meg is látszik rajta.
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...