Lifestyle

Pénzre, egészségre vagy szerelemre vágysz? Ez az 5 szerencsehozó szobanövény segít bevonzani mindent, amit csak szeretnél!

Még az is lehet, hogy Fortuna legnagyobb kegyeltje leszel, ha ezekkel a típusú növényekkel rakod tele otthonod helyiségeit. Egy próbát mindenképp megér, nem igaz?

Neked van ezekből otthon?

A feng shui a spiritualitás hívői szerint rendkívül fontos tényező az otthonunkban, hiszen ha bizonyos szabályok mentén alakítjuk ki élettereinket, akkor szerencse, lelki béke és boldogság várhat ránk. A feng shui szerint akadnak bizonyos tárgyak, melyektől mindenképp érdemes megszabadulnunk a pozitív energiák érdekében, de vannak például olyan szobanövények is, amiket épphogy szinte kötelező lenne beszereznie mindenkinek, és persze a megfelelő helyiségben elhelyezni azért, hogy a pénz, a szerelem vagy épp a jó egészség ránk találjon. Galériánkban 5 olyan növényt mutatunk, amelyek segítségével mindent bevonzhatsz az életedbe, amire csak a szíved vágyik. Fontos azonban, hogy ezek a növények csak akkor hoznak majd neked szerencsét és tisztítják meg otthonod levegőjét, ha megfelelően gondoskodsz róluk, egy elszáradt, elhanyagolt szobanövény ugyanis balszerencsét is szabadíthat rád!

A bambusz a gazdagságot és a szerencsét teremtheti meg számodra, de jelképezi még az erőt és a bátorságot, valamint a bölcsességet is, melyekre minden ember életében szükség lehet a viszontagságok közepette. Fontos, hogy a növényt olyan helyre tegyük otthonunkban, ahol mindig jól láthatóvá és könnyen észrevehetővé válik – ez lehet például a nappali dohányzóasztala. Szerencsére a bambuszt gondozni sem nehéz, elegendő neki a nappali fény és átlagos mennyiségű víz, valamint a szokásos rendszerességű öntözés.
Kattints a további képekért!

Választásod többet árul el személyiségedről, mint azt gondolnád.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.