Lifestyle

Brutális mértékben emeli dolgozói bérét a Lidl: Ennyivel keresnek többet szeptembertől

A Lidl komolyan veszi az inflációkövető béremelést, szeptember 1-től jelentős mértékben megemeli a dolgozói fizetéseket.

Tarol a Lidl

A jelenlegi gazdasági helyzet és az infláció mellett kiemelten fontossá vált, hogy ki mennyi pénzt visz haza és abból hogyan tud gazdálkodni, így amennyiben egy cég nem szeretné elveszíteni a dolgozóit, érdemes valamilyen módon kompenzálni őket a gazdaság állapotához képest. A Lidl most brutális béremeléssel tarol.

A Lidl Magyarország újabb béremelésről döntött, szeptember 1-jétől egységesen 10 százalékos béremelést hajt végre a vállalat az áruházakban dolgozó munkavállalók, a raktári fizikai dolgozók, a raktári osztályvezetők és a területi vezetők esetében, így 2023-ban összesen 63,7 milliárd forintot fordít bérköltségre - tájékoztatta az áruházlánc hétfőn az MTI-t.
Kattints a további képekért!

Forrás: MTI Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A kis Lajos és Harry nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, és mint kiderült, van egy közös szenvedélyük is, ami Katalinnak egyáltalán nem tetszik.
Sztárok
Rihanna már korábban is ismert volt kendőzetlen őszinteségéről, ezúttal az anyaságról osztotta meg véleményét rajongóival.
Fashion&Beauty
Biztosan te is hallottál már a francia nők legendás stílusérzékéről, melyből néhány esszenciális trükköt mi is elleshetünk, ha olyan elegáns és kifinomult megjelenést szeretnénk elérni, mint ők.