Szeptember havi karrier horoszkóp: A Vízöntő szárnyalhat ebben a hónapban

A Halak komoly változásokra számíthat. Íme szeptemberi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

A jegyeddel szemben haladó bolygók a változtatásokat sürgetik az életedben. Nem kell feltétlenül mindent szétrobbantanod, elég, ha a hozzáállásodon igazítasz és tudatosítod, hogy az életed alakulása a saját kezedben van. A hónap eleje a legalkalmasabb a fontos, jövődet érintő döntések meghozatalára. Lehet, hogy érzelmileg nehéz lesz felvállalni a következményeket, de muszáj lesz megtenned, hatalmas lelkierőt kapsz hozzá.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A sors újból és újból felkínálja azt, hogy az életedet úgy alakíthasd, ahogyan szeretnéd. Lehet, hogy még szabadon dönthetsz, élsz-e a lehetőséggel, de az is megtörténhet, hogy nem lesz más választásod. Most valószínűleg az utóbbi fog fennállni, szerencsére a Mérleg jegyében járó Mars rengeteg erőt ad ahhoz, hogy kilépj egy helyzetből és esélyt adj egy új korszaknak az életedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az elmúlt időszakban voltak nagyon kemény helyzetek az életedben, ennek ellenére jó néhány sikert is elkönyvelhetsz. A következő időszak eredményessége azon múlik, hogyan tudod beépíteni a tapasztalataidat az életedbe. Mérlegelj, nézd meg, melyek azok a területek, amelyeken még dolgoznod kell, gondold át, miként tudod megoldani. Bízz magadban, tudatosítsd azokat a képességeidet, amelyekben jó vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Ha megteheted, időzítsd mostanra a szabadságodat - utazz el, pihenj sokat. Élvezd a családi együttléteket, a közös kalandokat. Most nagy szükséged van az új impulzusokra, hogy fel tudj töltődni. Szeptember hónap egy kisebb megtorpanást hozhat számodra. Nagy eséllyel régi problémák is előkerülhetnek. A legokosabb az lenne, ha ezekbe nem állnál bele, nem alkalmas az idő ezek megoldására.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A legfontosabb ebben a hónapban, hogy ne legyél türelmetlen - ez nem azt jelenti, hogy várakoznod kellene, amíg beindulnak a dolgaid. A hónap második felében lesz elég alkalmad arra, hogy kézbe vedd az életed irányítását. Ne riadj vissza az olyan helyzetektől sem, amikor drasztikus döntéseket kell meghoznod. Minden változtatás, amit ebben az időszakban sikerül megvalósítanod, nagy szerencsét hozhat számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ideje, hogy komolyan vedd a saját igényeidet, tanulj meg szorongások nélkül felelősséget vállalni, harcolni magadért, a boldogságodért. A hónap első felében jó esélyed van megérteni, feldolgozni, hogy melyek azok a hozott viselkedési minták, amelyek gátolnak a céljaid megvalósításában. Ezáltal lehetőséged nyílik kilépni ezekből és elkezdheted élni a saját életedet. Szentelj nagyobb figyelemet az érzéseidnek, a racionalitásodat most tedd félre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Az év egyik legfontosabb időszakában jársz. Érdemes a céljaidat, lehetőségeidet átgondolni, tudatosítani és megnézni, mit kell értük tenned. Már csak azért is, mert komoly változásokat, izgalmas, váratlan helyzeteket hozó időszak veszi kezdetét az életedben ebben a hónapban. Az elkövetkezendő időszak konkrét munkát, új karrierlehetőséget is hozhat, ne hagyd elveszni ezeket a lehetőségeket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az elkövetkezendő időszak minden törekvése arra irányul, hogy megtaláld és stabilizáld a helyed a világban. Ehhez keress olyan célokat, kihívásokat és elvégzendő feladatokat, amelyek biztos anyagi hátteret biztosítanak számodra. Gondold végig, melyek azok a hozott képességeid, amelyeket pénzre tudsz váltani, illetve van-e olyan régi befejezetlen ügyed, amit még el kell rendezned. Muszáj, hogy tiszta lappal indulj, mert csak ezután tudsz új célokat kitűzni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Van, hogy a valóság és amit annak hiszel még csak köszönő viszonyban sincs egymással. Ebben a hónapban jó eséllyel szembesülhetsz a rideg valósággal. Igaz, hogy az igazság pillanata tartogathat néhány fájdalmas pillanatot, de legalább tisztán és reálisan láthatod a jövőbeli lehetőségeidet. A felismerés sokkal közelebb vihet a valós céljaidhoz, mint azt elsőre hinnéd. Akkor se ijedj meg, ha számodra úgy tűnik, hogy felborult az életed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Szeptember hónapban a cselekvésnek van itt az ideje. Bármit, amit eddig nem tettél vagy esetleg nem mertél megtenni, most érdemes újból elővenned. Viszont az fontos, hogy más oldalról közelítsd meg a dolgokat - a lényeg a nézőpontváltáson van. Ez nem olyan könnyű feladat, hiszen önmagunkkal megküzdeni a legnehezebb, most ez a dolgod, de az égiek nem is igen hagynak számodra más megoldást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hónap első felében ható Szűz energiák segítenek neked szárnyalni, kipróbálni magad új területeken. Egyúttal lehetőséged lesz végiggondolni, mennyire vagy szabad, tudsz-e az lenni, aki igazán szeretnél. A kulcs a saját hitrendszered, a Mérleg jegyében járó Mars és Merkúr azt jelzi, hogy arra leszel képes, amit gondolsz és hiszel magadról. Ha nem vagy elégedett a lehetőségeiddel, akkor itt az ideje, hogy kibővítsd az ismereteidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A hónap eleje váratlan helyzeteket hozhat, olyan változások indulhatnak el, ami a jövőd szempontjából igencsak fontos lesz. Ha megtalál egy munkaajánlat, mindenképpen lépd meg, és ne hagyd elmenni, mert a későbbiekben anyagilag kedvező lehetőségeket tartogathat. Ebben az időszakban tudatosabb vagy az átlagosnál, ez segítségedre van abban, hogy elérd azokat a céljaidat, amelyeket nagyon szeretnél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak