Személyiségedről árulkodik, hogy milyen pózban alszol

Nem csak a hajszínünk, a mimikánk vagy a testbeszédünk árul el sokat a személyiségünkről, hanem az is, hogy milyen helyzetben durmolunk. Minden egyes póznak megvan a maga jelentése, nézd meg, rád mi jellemző!

Háton

Ha hanyatt fekve szeretsz aludni, lábaidat kinyújtod, kezeidet pedig szorosan magad mellett, szintén kinyújtva tartod, akkor az úgynevezett katonapózban töltöd az éjszakákat. Nagy valószínűséggel visszahúzódó, nehezen megnyíló személyiséggel rendelkezel, és magasra teszed a mércét. Igyekszel kerülni a konfliktusokat, amiben sokat segít, hogy remek az önuralmad. Ha háton fekvés közben a lábaidat kissé keresztbe rakod, akkor ideges, szőrszálhasogató típus lehetsz.

Olyanokból is akad bőven, akik szétvetett lábakkal, karokkal szundikálnak, mint egy tengeri csillag: ők kedves, empatikus egyének, akik mindig készek segíteni, de irtóznak a rivaldafénytől. Hajlamosak a környezetük igényeit a sajátjuk elé helyezni. Azok, akik a kezüket a fejük fölé emelik, nyugodt, kiegyensúlyozott személyiségek, akik számára fontos, hogy a munkában minél jobban teljesítsenek. Harmonikus életet élnek, mindenben feltalálják magukat.

Fotó: stanshealth.com

Oldalak