Lifestyle

Magyar Nemzet: Szelfizés okozhatta a Hableány tragédiáját

Újabb bűncselekmény miatt nyomoz a rendőrség.

Különleges egység nyomoz

A Magyar Nemzet információ szerint cserbenhagyás és elsősegélynyújtás elmulasztása miatt is nyomoz a május 29-én történt hajótragédia ügyében a BRFK-n felállított különleges nyomozócsoport, melynek hatvan nyomozója igyekszik aprólékosan tisztázni a tragédia részleteit. Emellett az Interpol is közreműködik az eljárásban, a nyomozók a szervezeten keresztül keresték meg a holland rendőrséget, mivel az ukrán kapitány Hollandiában is gyanúsított hajóbaleset miatt.

Lapozz tovább!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.