Lifestyle

Százezreket spórol egy nő minden évben ezzel a rém egyszerű főzési trükkel

Egy kétgyerekes családanya néhány éve proaktív módon közelítette meg a karácsonyi vacsora elkészítését, majd módszere mindennapos szokássá alakult és mára hihetetlen mennyiségű pénzt spórol meg trükkjével éves szinten.

Nem akarta az ünnepet végig a konyhában tölteni

Kate Hall főzési tanácsadó és élelmiszer-pazarlás elleni szószóló, aki egyben kétgyermekes édesanya is, így fontos számára, hogy a szabadideje legnagyobb részét a családjával töltse, miközben optimalizálja szerettei és saját étkezési szokásait. Ez különösen fontos az ünnepek alatt, így Kate kifejlesztett egy módszert a karácsonyi ételek idő előtti elkészítésére, hogy leküzdje az olyan – ünnepek előtt fellépő – akadályokat, mint az élelmiszerhiány, az árak emelkedése és a nagy napon a konyhában való elszigeteltségből adódó kényelmetlenségek. Kíváncsi vagy a trükkjére? Lapozd fel a galériát!

Kate évekkel ezelőtt elkezdte elkészíteni és lefagyasztani előre az étkezések egyes összetevőit, hogy megelőzze az élelmiszerpazarlást, miközben szülési szabadságon volt és kihívást jelentett neki a főzés egy babával és egy óvodás kisgyerekkel. Az a bizonyos „villanykörte felgyulladós” pillanata akkor jött, amikor rádöbbent, hogy mennyi mindent le tud valójában fagyasztani és ezzel milyen sok időt nyer. Ez a praktikus megközelítés nemcsak a napi étkezések kezelésében segítette, de kiterjedt a karácsonyi vacsora elkészítésére és fagyasztására is.
Kattints a további képekért!

Ahogy egyre hidegebb lesz, úgy emelkedik meg a fűtésszámlánk összege, pedig néhány egyszerű tipp megfogadásával meglepő mértékben csökkenthetjük a fogyasztásunkat és a számla végösszegét is.

Leadfotó: 123rf.com
Brightside

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.