Lifestyle

Svéd étrend-kiegészítő a reggeli friss ébredésekért

A mai rohanó világban mindannyian ismerjük azt az érzést mikor mindennapi kötelezettségeinken kívül nem jut időnk másra. Reggelenként időben és produktívan kell indítanunk a napot, hogy munkahelyünkön és családi életünkben is megfelelő minőségben tudjunk teljesíteni. Eközben szociális életünk teljesen kialszik bennünk, hiszen a napi teendők mellett lehetetlennek tartjuk, hogy kikapcsolódjunk. Azonban ma már létezik olyan étrend-kiegészítő tabletta, ami megelőzi a másnapi fáradtságot.

Csajos este - Nekünk is jár!

Mindenkinek hiányzik néha a korábbi élete, mikor még csak „tanulta” a különböző pilléreket, mint a munkahelyi szokások, a társadalmi elvárások, a családi kötelezettségek vagy a napi rutinok. A barátnőkkel töltött estéken könnyed nevetések és órák hosszan át tartó csacsogások folytak a kiszemeltünkről, a ruhatárunk felfrissítéséről, a kínos és vicces helyzeteinkről, úgy hogy túlharsogtuk még a másik asztalnál ülő társaság hangját is. Nem néztük az órát és nem hagytuk abba a történeteket, hogy majd fél év múlva folytatjuk.

Ezt a felszabadító érzést felváltották az „egy órára beugrom, mert holnap meló!”, a „nagyon fáradt leszek és még rengeteg tennivalóm lesz otthon” vagy a „megiszok valamit, csinálunk egy-két képet Instára, hogy milyen jó volt az este” gondolatspirálok.

Hétköznaponként szaladunk, mert a munka holnap sem állhat meg. A hétvégék pedig a családi események, a házimunka és a pihenés ideje. Aztán egyszer csak rádöbbenünk, hogy már nem elég ez nekünk, de mégis mikor tudnánk egy laza, csajos estét beiktatni?

A gondtalan esték és reggelek támogatója

Ma már segítségünkre lehetnek olyan termékek, amelyek egy hosszúra nyúlt esti program után reggel friss érzetet keltenek bennünk, mint a myrkl étrend-kiegészítő. A myrkl a svéd de Faire Medical által, 30 éves kutatómunkával kifejlesztett étrend-kiegészítő*, amely a hétköznapokból kiszakadni vágyó fiatal szülők vagy aktívan dolgozók frissítő támaszaként mutatkozik be. A termék AB001TM formulát és B12-vitamint tartalmaz, utóbbi hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A kettő együttes hatásának köszönhetően jelentősen megnő az esély arra, hogy a túl hosszúra sikeredett napok utáni reggeleken jobb kondícióban keljünk.

A myrkl étrend-kiegészítőt 2 órával az esti program előtt, étkezést megelőzően javasolt bevenni. Mindezt egy idei - a Catalyx által az Egyesült Királyságban végzett -, fogyasztói elégedettség mérés támasztja alá, amiben a megkérdezett használók 72%-a állította, hogy elégedett a termékkel.

A mindennap körforgása nem áll meg, ha egy kicsit lazítunk és nem irányítjuk minden percben az életünket. Nem kell lemondanunk az esti programjainkat, éljük át az új emlékeket a myrkl étrend-kiegészítővel!

*Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A cikk megjelenését a de Faire Medical AB, Svédország támogatta.

Oldalak

Lifestyle
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!