Lifestyle

Tom Cruise, Brad Pitt és Leonardo DiCaprio is Budapestre költözik, mostantól akár mindennap láthatjuk őket

Több világváros után május 25-én Budapesten, a Palazzo Dorottyában is megnyílik a Madame Tussauds-kiállítás 51 élethű magyar és külföldi viaszfigurával.

Madame Tussauds nyílik Budapesten

Több világváros után május 25-én Budapesten, a Palazzo Dorottyában is megnyílik a Madame Tussauds-kiállítás 51 élethű magyar és külföldi viaszfigurával - írja az MTI. A 250 éves múltra visszatekintő turisztikai világmárka hazai sajtópremierjén Chris Scurrah, a franchise jogtulajdonos Merlin Attractions Operations Ltd. képviselője felidézte, hogy a Merlin a világ egyik legnagyobb szolgáltatója, évente 67 millió látogatót vonz olyan attrakcióival, mint a Legoland, a London Eye, a Sea Life és a Madame Tussauds-panoptikum - fogalmazott. Mint kiemelte, a Madame Tussauds Budapest az első egyedileg fejlesztett és újonnan épített franchise helyi partnerekkel. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Paul Fox, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete úgy fogalmazott, hogy nemcsak a világhírű kiállítás terjeszkedését ünnepelik, hanem Budapest gazdag kulturális örökségét és vibráló szellemiségét is. A nagykövet kiemelte, hogy nagyszerű brit márka veti meg lábát Magyarországon, és jelenleg ez az egyetlen Madame Tussauds-panoptikum Közép-Európában.
Kattints a további képekért!

Az autentikus ételek kedvelőinek nagy örömére tovább színesedik az itthoni gasztronómiai paletta. Mostantól nemcsak a nyaralások alkalmával kóstolhatunk majd tunéziai ízeket, hanem az áprilisban nyílt hangulatos Sidi Bou Said étteremben is.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Mérleg szerelmi élete kalandosra sikeredik a következő napokban. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
A walesi hercegné általában ügyesen palástolja érzelmeit a legkülönbözőbb nyilvános eseményeken, de volt egy alkalom, amikor nem tudta tovább kontrollálni forrongó indulatait.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!