Két tányérral fog belőle szedni az egész család: ha így készíted a sült csirkét, olyan finom lesz, mint még soha
Mindenki szereti a sült csirkét, ráadásul a legtöbb háziasszony is a kedvencei közé sorolja, hiszen nincs túl sok teendő vele a konyhában – egy szuper főzési trükknek hála ráadásul a szokásosnál is bravúrosabbra sikerülhet a végeredmény.
Érdemes kipróbálni
A sült csirke az egyszerűen elkészíthető ételek kategóriájába tartozik, mivel rendkívül kevés összetevőt és alapanyagot igényel, valamint maga a folyamat is viszonylag gyerekjáték. A csirkét könnyű előkészíteni, egyszerűen fűszerezhető, a sütés során nem igényel állandó felügyeletet, emellett a sütési idő is viszonylag rövid, így gyorsan az asztalra tud kerülni az ínycsiklandó fogás, amely azon túl, hogy zamatos és tápláló, számos variációjával lehet kísérletezni, ráadásul létezik egy kevésbé ismert trükk, amivel a szokásosnál is ropogósabb lesz a végeredmény. Galériánkban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el úgy a sült csirkét, hogy megnyalja utána mind a tíz ujját az egész rokonság:
Nem minden burgonya egyforma, hiszen vannak olyanok, amiket kifejezetten főzésre ajánlanak. De mi történik akkor, ha pont nem ilyen fajta van nálad otthon, pedig pont erre lenne szükséged?