Lifestyle

Két tányérral fog belőle szedni az egész család: ha így készíted a sült csirkét, olyan finom lesz, mint még soha

Mindenki szereti a sült csirkét, ráadásul a legtöbb háziasszony is a kedvencei közé sorolja, hiszen nincs túl sok teendő vele a konyhában – egy szuper főzési trükknek hála ráadásul a szokásosnál is bravúrosabbra sikerülhet a végeredmény.

Érdemes kipróbálni

A sült csirke az egyszerűen elkészíthető ételek kategóriájába tartozik, mivel rendkívül kevés összetevőt és alapanyagot igényel, valamint maga a folyamat is viszonylag gyerekjáték. A csirkét könnyű előkészíteni, egyszerűen fűszerezhető, a sütés során nem igényel állandó felügyeletet, emellett a sütési idő is viszonylag rövid, így gyorsan az asztalra tud kerülni az ínycsiklandó fogás, amely azon túl, hogy zamatos és tápláló, számos variációjával lehet kísérletezni, ráadásul létezik egy kevésbé ismert trükk, amivel a szokásosnál is ropogósabb lesz a végeredmény. Galériánkban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el úgy a sült csirkét, hogy megnyalja utána mind a tíz ujját az egész rokonság:

Ahány ház, annyi szokás, ez pedig igaz a konyhai módszerekre, valamint főzési praktikákra is. A sült csirkét is mindenki máshogy csinálja és fűszerezi, egy a lényeg csupán: végeredménynek kívül ropogósnak, belül szaftosnak, omlósnak kell lennie.
Kattints a további képekért!

Nem minden burgonya egyforma, hiszen vannak olyanok, amiket kifejezetten főzésre ajánlanak. De mi történik akkor, ha pont nem ilyen fajta van nálad otthon, pedig pont erre lenne szükséged?

Leadfotó: 123rf
Forrás: mindmegette.hu

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.