Te is folyamatosan a streaming csatornák sorozatain lógsz? Akkor ez a kvíz neked való

Te felismernéd a népszerű streaming csatornák legfelkapottabb sorozatait egyetlen állításból? Töltsd ki kvízünket és megtudod!

A televíziózási szokások átalakulásával, illetve a hagyományos televíziózás visszaszorulásával az utóbbi években egyre többen teszik le voksukat a népszerű streaming csatornák mellett.

Bár az online TV csatornákon rengeteg mozifilm is megtekinthető, ezeken a felületeken leginkább a sorozatok aratják a legnagyobb sikereket.

Ezek azonban már nem azok a típusú - gyakran felejthető - sorozatok, amelyeket megszokhattunk valamelyik eldugott TV-csatornán a korábbi években. A mostani alkotások között rengeteg valódi kasszasiker van - menő színészekkel, elképesztő forgatókönyvekkel és szemmel láthatóan bőséges büdzsével.

Előnyük egyben hátrányuk is - annyira izgalmasak, hogy gyakran azon kapjuk magunkat, hogy már hajnali 2 van, de még egy részt muszáj megnéznünk.

Téged is beszippantott a streaming csatornás sorozatok világa? Akkor teszteld tudásod és játssz velünk!

A játékért kattints galériánkra! A megoldásokat az utolsó ábrán találod.

Nagyvárosi család új életet kezd a hegyekben - a jómódú szülők nem puszta önzetlenségből szeretnék finanszírozni az új templom építését.
Kattints a további képekért!

Lead fotó: gettyimages.com

Oldalak