A csokoládé tovább eltartható, ha hűtőben vagy fagyasztóban tároljuk a finomságot, de legyünk óvatosak: ne érje az édességet nedvesség, rakjuk inkább légmentesen záródó edénybe, ha pedig a fagyasztóból vesszük elő felhasználás előtt, akkor először tegyük a hűtőszekrénybe, hogy felolvadjon, majd szobahőmérsékletre, mielőtt fogyasztanánk belőle.
4/5
Fotó: Pinterest
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
A csokoládé tovább eltartható, ha hűtőben vagy fagyasztóban tároljuk a finomságot, de legyünk óvatosak: ne érje az édességet nedvesség, rakjuk inkább légmentesen záródó edénybe, ha pedig a fagyasztóból vesszük elő felhasználás előtt, akkor először tegyük a hűtőszekrénybe, hogy felolvadjon, majd szobahőmérsékletre, mielőtt fogyasztanánk belőle.