Az előre csomagolt, lezárt felvágottakat (főleg a sonkaféléket és a szalámikat) a szupermarketekben nagyon sokszor nem a hűtőben, hanem a polcokon tárolják – ez így rendben is van, hiszen ezek többsége így is eláll egy darabig, felbontás után azonban azonnal a hűtőbe kell tenni úgy, hogy az ételt egyáltalán ne érje levegő, és lehetőleg sok fény sem.
5/5
Fotó: Pinterest
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
Az előre csomagolt, lezárt felvágottakat (főleg a sonkaféléket és a szalámikat) a szupermarketekben nagyon sokszor nem a hűtőben, hanem a polcokon tárolják – ez így rendben is van, hiszen ezek többsége így is eláll egy darabig, felbontás után azonban azonnal a hűtőbe kell tenni úgy, hogy az ételt egyáltalán ne érje levegő, és lehetőleg sok fény sem.