Lifestyle

Soha többé nem marad foltos az ablaküveg, ha beveted a háromrongyos tisztító módszert

Íme egy trükk, amivel vegyszerek és felesleges erőfeszítés nélkül is csillogóan tiszta lehet az ablaküveg.

Még sosem volt egyszerűbb az ablaktisztítás

Az ablakok tisztán tartása nem igazán tartozik a kedvelt házimunkák közé, hiszen a makulátlan végeredményt meglepően sok tényező befolyásolhatja. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen rongyot vagy papírtörlőt használunk, hiszen sokszor szöszös maradhat a felület. Ugyanez igaz a vegyszeres tisztítószerekre. Hiába ígérnek csillogó felületet, ha után foltok maradnak az üvegen. Aggodalomra viszont semmi ok, létezik egy háromrongyos módszernek nevezett trükk, amit már nagyszüleink is előszeretettel alkalmaztak. Lapozd fel a galériát, mutatjuk miről van szó!

Első lépésként felejtsd el az újságpapírt és a spriccelős flakonos tisztítószereket. Fogj egy mélyebb tálat, ecetet, valamint három puha törlőrongyot. Az ablaktisztító keverékhez tégy egy rész 10%-os ecetet és vegyítsd el két rész vízzel.
Kattints a további képekért!

Te is vízforralóval készíted a teát és a kávét? Akkor erről mielőbb tudnod kell!

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.