Lifestyle

Így melegítsd újra a pizzát, hogy friss és ropogós maradjon - Ezentúl sosem fogod másként csinálni!

Ha veled is gyakran előfordul, hogy nem bírsz megenni egyszerre egy egész pizzát, másnap a mikróba téve viszont már egyáltalán nem olyan finom, mint amilyen frissen volt, akkor ezt a trükköt muszáj hallanod!

Pár perc alatt meg is van!

Általánosságban igaz, hogy sajnos másnaposan már semmi sem olyan finom, mint frissen. Ez még az olyan mennyei ételekre is vonatkozik, mint a pizza, a jó hír viszont, hogy egy praktikus és egyszerű trükköt bevetve bármikor olyan ízletessé és ropogóssá varázsolhatod a pizzaszeleteket, mintha épp csak most vetted volna ki őket a sütőből. A legjobb az egészben, hogy a trükk csak néhány percet vesz igénybe és mindössze egyetlen konyhai eszközre lesz szükséged hozzá, ami valószínűleg már egyébként is ott lapul a konyhapolcodon! Kíváncsi vagy, mi is ez a trükk pontosan? Olvass tovább!

Amikor az ételek felmelegítéséről van szó, valószínűleg először neked is a mikrohullámú sütő jut eszedbe. Ennél viszont van egy sokkal jobb módszer a pizza felmelegítésére, melynek köszönhetően olyan finomak lesznek a szeletek, mintha épp most készültek volna. Ehhez nem is lesz szükséged másra, csak egy egyszerű gofrisütőre, melynek segítségével könnyedén újramelegítheted a szeleteket.
Kattints a további képekért!

Te is vízforralóval készíted a teát és a kávét? Akkor erről mielőbb tudnod kell!

Leadfotó: Pexels, forrás: thedailymeal.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.