Lifestyle

Egyszerű rosszullétre gyanakodott, így hát kiment a mosdóba - Pár perc múlva megszült

A tinédzsert sokként érte a felismerés: gyermeket hord a szíve alatt!

Nem erre számított

A 17 éves Aimee Stevens egy rutinvizsgálatra érkezett a kórházba, a kezelés alkalmával megkapta azt a fogamzásgátló injekciót is, melyben háromhavonta részesítik. Csakhogy a lánnyal hihetetlen hírt közöltek az orvosok: elárulták neki, hogy várandós és valószínűleg a hatodik hétben van - írja a brit Metro. A fiatal lány egyáltalán nem számított ilyesfajta bonyodalmakra, hiszen csupán a fogamzásgátlójához akart hozzájutni. A nagy felismerés azonban csak a kezdet volt - Aimee elképesztő kalandja csupán ezután vette kezdetét.

Fotó: 123rf

Lapozz, a történet a második oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.