A sáfrány – a fűszerek királynője – gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságaival képes hozzájárulni a sejtek regenerációjához és a szervezet egészséges működéséhez, míg az ital alapjaául szolgáló mandulatej könnyen emészthető, miközben alacsony kalóriatartalommal bír, továbbá bőségesen tartalmaz B-vitamint és kalciumot.
2/3
Fotó: 123rf
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
A sáfrány – a fűszerek királynője – gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságaival képes hozzájárulni a sejtek regenerációjához és a szervezet egészséges működéséhez, míg az ital alapjaául szolgáló mandulatej könnyen emészthető, miközben alacsony kalóriatartalommal bír, továbbá bőségesen tartalmaz B-vitamint és kalciumot.