Jön a hosszú hétvége: ezek a boltok biztosan bezárnak pünkösdvasárnap is, de azért lesz hol vásárolni

A Lidl, a Spar, az Aldi, valamint a Tesco is közölte, hogyan lesznek nyitva a boltjaik a közelgő hosszú hétvégén. Érdemes felkészülni, mert sok helyen már csak szombaton vásárolhatunk be.

Pünküsdhétfőn szintén a legtöbb bolt zárva marad

Sokan el szokták felejteni, hogy a húsvét után hamarosan kapunk egy hosszú hétvégét, és ez nem más, mint a pünkösd. Ugyebár a május elseje most nem úgy jött ki a naptárban, hogy hosszú hétvége legyen belőle, és szerdára esett a munkaszüneti nap.

Pünkösdkor, a húsvét utáni ötvenedik napon a keresztények a Szentlélek eljövetelére, más szóval kiáradására emlékeznek, és ezt tekintik az egyház születésnapjának. A kereszténység tanítása szerint a Szentlélek az Isten lelke, a Szentháromság harmadik személye.

Akárcsak a húsvét, a pünkösd is mozgóünnep, és hosszú hétvégére számíthatunk ilyenkor. A galériánkban megmutatjuk, hogy a Lidl, a Spar, vagy éppen az Aldi milyen nyitvatartást tervez.

A Lidl, az Aldi a Penny, a CBA valamint az Auchan boltjai május 19-én pünkösdvasárnap és május 20-án, pünkösdhétfőn zárva tartanak. Május 21-től, azaz keddtől viszont a megszokott nyitvatartással várják a vásárlókat.
Kattints a további képekért!

Megvenni sem túl jó, de ha fogyasztod őket, az még rosszabb. A családunkat is megpróbálhatjuk leszoktatni ezekről a termékekről, de nem lesz könnyű, ha szeretik ezeket az élelmiszereket.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A biztonsági szolgálat azonnal kiürítette a bevásárlóközpontot, a fővárosi hivatásos tűzoltók pedig a helyszínre vonultak.
Sztárok
Újra előkerült egy négy évvel ezelőtti történet a néhai II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről.
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.