Lifestyle

Női táskát talált a pultos a kocsmában zárás után, megdöbbent a világ, mi volt benne - Videó

Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.

Kocsma

Hihetetlen, hogy mi mindent képesek a nők magukkal cipelni a táskáikban, erre valószínűleg mindenki tudna meglepő példákat és saját történeteket mondani. Még a legkisebb neszeszerekben is sokszor a fél háztartás ott lapul, ami nélkül a gazdája nem érezné komfortosan magát, ha jelenése van. Egy, a TikTok-ra felkerült történet azonban most minden képzeletet felülmúl. A minnesotai Gold Room bár egyik pultosa készített videót, amelyben arról akart beszámolni, hogy zárás után talált egy fehér női táskát a szórakozóhelyen. "Valaki a bárban hagyta a táskáját" - írta a videójához, amit azóta tízmilliók láttak már. A lány azért nyitotta ki a táskát, hogy megtudja, ki veszthette el. Amikor belenézett, nem hitt a szemének!

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...