Lifestyle

Női táskát talált a pultos a kocsmában zárás után, megdöbbent a világ, mi volt benne - Videó

Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.

Kocsma

Hihetetlen, hogy mi mindent képesek a nők magukkal cipelni a táskáikban, erre valószínűleg mindenki tudna meglepő példákat és saját történeteket mondani. Még a legkisebb neszeszerekben is sokszor a fél háztartás ott lapul, ami nélkül a gazdája nem érezné komfortosan magát, ha jelenése van. Egy, a TikTok-ra felkerült történet azonban most minden képzeletet felülmúl. A minnesotai Gold Room bár egyik pultosa készített videót, amelyben arról akart beszámolni, hogy zárás után talált egy fehér női táskát a szórakozóhelyen. "Valaki a bárban hagyta a táskáját" - írta a videójához, amit azóta tízmilliók láttak már. A lány azért nyitotta ki a táskát, hogy megtudja, ki veszthette el. Amikor belenézett, nem hitt a szemének!

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...