A pattogatott kukorica-diéta az új őrület, hihetetlen eredményeket produkál

A legtöbb ember számára a pattogatott kukorica egy "mozis rágcsálnivaló". A filmezés valljuk be, hogy elképzelhetetlen nélküle, azonban most az is kiderült, hogy a diétádra remek hatással lehet. Eláruljuk, hogy miért.

Ez a fogyás titka?

Előfordul, hogy a fogyókúra alatt a barátok, vagy éppen egy pasi elhív mozizni. Óriási bűntudattal szemezgetsz a popcornból, hiszen azt mondják, hogy magas a kalória-, zsír- és a szénhidráttartalma is ennek a nassolnivalónak. Így természetesen az is érthető, hogy utána napokig vezekelsz a kondiban, hogy még véletlenül se rakódjon le a mozis csalás.
Nos, van egy jó hírünk, ugyanis ehetsz a sós finomságból. A popcorn-diéta lényege, hogy csökkentsük a bevitt kalóriát azzal, hogy egy étkezést popcornnal helyettesítünk.

Lapozz a részletekért!

Fotó: Pixabay

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
A rajongók közül már mindenki tudja, hogy Céline Dion súlyos betegségben szenved. Az énekesnő most közölte a nyilvánossággal, mire lehet számítani a jövőben.
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...