Napi horoszkóp: A Bikának nem érdemes rohannia - 2019.11.02.

Az Ikrek most az egyedüllétre szavaz. Napi horoszkóp!

Kos

Próbáld meg bölcsességeddel kivédeni régóta együtt élt párod morózusságát, s elfogadni az épp itt levő nehéz hullámát! Neki is, neked is szükséged van az elcsendesedésre, befelé fordulásra, számot vetésre – menj el szenthelyedre – jól fog esni!

Bika

Bárhova mész/ utazol, legyél éber, nem érdemes rohanni, a hatóság emberei meglehet rád vadásznak! Érzelmi hullámzásaid nem csak téged terhelnek, de környezetedet is, főleg ha nem látod magadat kívülről, s engedsz ösztönerőidnek. Józanságod segithet.

Ikrek

Ne csodálkozz, ha megérint az élet – halál kérdése, ha jól esik egyedül lenned, befelé fordulnod, még akkor is, ha egyébként érzed, hogy tele vagy érzelemmel, szerelem iránti vággyal! E két véglet épp erről a kettőségről szól, a Fény és Árnyék létezéséről.

Rák

Lehet, hogy most sehol sem jó, se otthon, se máshol. Az élet – halál kérdése túlságosan is megérinthet, érzelmeiddel nehéz mit kezdened. Egyik pillanatban szaladnál, másik pillanatban elbújnál a világ elöl – keresd a közepet, menj el szenthelyedre!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Emma Watson újra szerelmes, egy intelligens és igazán sármos fiatalember rabolta el a színésznő szívét.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy György már a kezdetektől tudta, hogy egy napon ő foglalja majd el a trónt apja után, ez egyáltalán nem így van: a herceg viszonylag későn szembesült a rá váró...
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...