Lifestyle

Sokkoló a látvány összehasonlítva a mai képeivel: Egy plasztikai sebész szerint ezeken a beavatkozásokon eshetett át Vlagyimir Putyin

Gerard Lambe, az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb plasztikai sebésze szerint Vlagyimir Putyin arca egyértelműen szépészeti beavatkozások után néz ki úgy, ahogy mostanság láthatjuk.

Nem csak pletyka?

Évek óta terjednek a pletykák arról, hogy az orosz elnök feküdt-e már kés alá, még Oroszországban is rendszeresen téma, sőt, mi több, még egy vicc tárgya is lett emiatt az elnök: "A vádra válaszul, miszerint már nincs új arc az orosz politikában, Vlagyimir Putyin kapott egyet."

De a viccet félretéve az orosz elnök lehetséges plasztikai beavatkozásai jó ideje foglalkoztatják a közvéleményt, most pedig a The Sun-nak adott interjújában Gerard Lambe mint szakértő elmondta álláspontját Putyin arcával kapcsolatban.

Lapozz, ha érdekel a plasztikai sebész véleménye!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.