Óriási borravalót kapott a pincérnő, mire a főnöke kirúgta - az igazi fordulat azonban csak ezután jött

A pincérnők és pincérek az esetek többségében hálásak a vendégek által nekik szánt borravalóért. Általában ugyan csekély összegről van szó, az éttermi dolgozók számára azonban mégis fontos megbecsülést jelent az ilyesmi. De mi történik akkor, ha egy pincérnő "túl nagy" borravalót kap?

Amikor galibát okoz a borravaló

Egy ingatlancég tulajdonosa a közelmúltban úgynevezett "száz dolláros vacsoraklubot" szervezett az Egyesült Államokban, egy Arkansas államban található étteremben. Grant Wise minden meghívottat arra kért, étkezés után ajánljanak fel fejenként száz dollárt (nagyjából 32 ezer forintot) a vendéglátóipari egység dolgozóinak. A vacsora végeztével Wise átnyújtotta a társaságot kiszolgáló pincérnőnek, Ryan Brandtnek a borravalók végösszegéről szóló csekket, viszont az étterem vezetője nem engedte Ryannek, hogy a mesés összeget egymaga hazavigye - írja a Mirror.

A fáma szerint Wise még azt is közölte a KNWA nevű televízióval, hogy vacsora előtt még "konzultált" is az étterem vezetőségével, ugyanis szerette volna elkerülni, hogy a pincérek az összes kollégájukkal megosszák a borravalót. Amikor Wise átnyújtotta Ryannek a 4400 dolláros csekket, hogy ossza meg a társaságot kiszolgáló másik pincérnővel, Brandt sírva fakadt.

Az étterem vezetői nem sokkal később közölték Ryannel, hogy meg kell osztania az összeget az összes többi felszolgálóval. Az ifjú pincérnő az Arkansasi Egyetemen tanul, a borravalót a diákhitele törlesztésére szerette volna fordítani, és teljesen összeroppant, amikor megtudta, hogy az étterem többi dolgozójának is adnia kell az impozáns összegből.

Fotó: 123rf

Lapozz, a sztori folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2