Lifestyle

Te is belefáradtál a randizásba? Itt a megoldás!

A csendes kivonulás fogalma hihetetlenül rövid idő alatt terjedt el az interneten. Ha gyakran használod a TikTokot, biztosan te is hallottál már róla, eddig azonban inkább a karrier, semmint a társkeresés kapcsán merült fel.

Csendes kivonulás a randizás világából

Te is belefáradtál már az ismerkedés első fázisában feltett, újra és újra elhangzó kérdésekbe? Netán eleged van a rosszul sikerült randikból és a csalódásból? Akkor talán számodra is eljött az idő tartani egy időszakot, amikor csendesen elvonulsz és magad mögött hagyod a randizást. Hogy hogyan is kell ezt elképzelni? Mutatjuk!

Bárki, aki régóta szingli valószínűleg már tudja, hogy a társkeresés gyakran olyan tud lenni, akárcsak egy főállás, ezért mindenképpen hasznos lehet néha egy kis szünetet tartani – a saját érdekünkben. Kate MacLean, párkapcsolati szakértő szerint folytonosan energiát fektetni abba, hogy megtaláljuk a hozzánk illő párt hasonló kiégéshez vezethet, mintha túlhajszolva magunkat egyfolytában dolgoznánk.
Kattints a további képekért!

Jókat beszélgettetek, majd egyszer csak felszívódott? Akkor ez a férfi ghostingolt! Majd néhány hónap múlva lájkolta a képeid az Instagramon és dobott egy üzenetet, hogy milyen csinos vagy? Na ez viszont már zombieing! Íme egy kis útmutató, ha elvesztél a társkeresők világának őrült kavalkádjában.

Leadfotó: Pexels, forrás: instyle.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.