Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.03.12.: A Bakra olyan izgalmak várnak, amit most még el sem tud képzelni.

Olyan híreket kap a Bika, amik teljesen felzaklatják. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Amennyiben szükséged van mások segítségére, együttműködésére, akkor most nyugodtan tudasd velük. A mostani égi események támogatnak téged mindenben, amely az önismeretedet, kompromisszumkészségedet, és a közös célokat segíti.


IV.21. - V.20.

Bika

Ma túl sok hír és információ érkezhet hozzád, ami alaposan felzaklathatja az amúgy is feszült napodat. Ne hagyd, hogy túlterheljék az idegrendszeredet ezek a történések, és azt sem, hogy befolyásolják a munkavégzésedet. Ha úgy érzed, ez már túl sok neked, tedd félre a munkát, és sétálj egy nagyot friss levegőn.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A Hold a romantikus Mérleg jegyében halad, érzelmileg jobban rá tudsz hangolódni másokra, mint általában. Érzelmeid elmélyülnek, és a párod, a szeretteid közelségére vágysz leginkább. Amennyiben hosszabb távon szeretnéd megőrizni ezt a bensőséges hangulatot, érdemes tenned érte!


VI.22. - VII.22

Rák

Mélyebb érzelmi életet élsz most, amit nem kell, hogy elrejts mások elől, és ez minden kapcsolatodra igaz. Ha elég bátor vagy akkor a szerelemben viszonzásra találhatnak az érzelmeid. Ez az időszak olyan tulajdonságokat hozhat ki belőled, amelyről talán nem is volt tudomásod.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai nap kellemesnek ígérkezik, sőt talán még izgalmasnak is, a mindennapos események vagy kapcsolatok új oldalukról mutatkozhatnak be. Nem lesz sok hangulatod önfegyelmet gyakorolni, de néha az is fontos, hogy elengedd magad.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Alapvetően ez egy kellemes napnak ígérkezik, ha kellő önmérsékletet tanúsítva semmit sem viszel annyira túlzásba, hogy azt rögtön meg is bánd. Ma ne indulj el vásárolni, ha tartanod kell magad egy szigorú költségvetéshez. Most erős önkontrollra van szükséged!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Mindenfajta kapcsolat szempontjából csodás napnak ígérkezik a mai, beleértve az intimkapcsolatodat is. Most kellően nyitott vagy és élvezni fogod az emberek társaságát. Talán még egy új barát is felbukkanhat vagy szerető, akinek a látásmódja nagyon különbözik a tiédtől.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A Mérleg jegyében időző Hold hajlamosíthat önkényeztetésre. Szívesen lustálkodnál, és most hajlamos vagy arra is, hogy beérd azzal, ahogy a dolgok jelenleg állnak az életedben. A legjobb az lenne, ha nem is nagyon fognál bele jelentősebb feladatba, mert ma lelkileg alkalmatlan vagy rá.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ez egy jó nap lehet a befektetésekre, ha nem sajnálod az időt az alapos körültekintésre. Attól, hogy valami új és izgalmas, még távolról sem elég indok arra, hogy pénzt fektess bele. Nyereségre tehetsz szert, de veszteség is érhet, ha nem tartod be a fenti szabályt!


XII.22. - I.20.

Bak

Váratlan izgalmak elé nézel, kedvező vagy kedvezőtlen értelemben egyaránt. Ma keresed a kalandot, és a szokottnál is türelmetlenebb vagy. Amennyiben egy új kapcsolat kezdődik az életedben, az minden bizonnyal izgalmasnak ígérkezik, de ne nagyon építs rá hosszú távon!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A Szaturnusz a jegyedet elhagyva depresszióra hajlamosíthat. Talán összeütközésbe kerültél a világgal, és az események rákényszerítenek arra, hogy olyan oldaladat ismerd meg, amit általában igyekszel mások elől elrejteni. Figyeld meg a reakcióidat, mert rengeteget tanulhatsz belőlük.


II.21. - III.20.

Halak

Ma vegyes hatások érhetnek, egy váratlan hír vagy kiadás teljesen felboríthatja a hosszú távú terveidet. Ma az a legcélszerűbb, ha sodródsz az árral, és nem hozol komoly döntéseket. Próbálj meg időt nyerni és mindenképpen kérd ki egy hozzáértő véleményét!

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!