Lifestyle

Íme a 4 leggyakoribb hiba szakításkor, ami felesleges szenvedést okoz

A szakítás soha nem egyszerű és szép. S hogy békésen sikerül-e megoldani? Az bizony a mi döntéseinken múlik - akadnak ugyanis olyan hibák, amelyek mérhetetlen fájdalamakt hoznak magukkal.

Szerelem

Amikor még elhomályosít minket a rózsaszín köd, amikor egy-egy apróságot, elejtett félmondatot még hajlamosak vagyunk csak apró bakiként felfogni, akkor általában még magunkat is csak győzködjük és áltatjuk, jó lesz ez, csak össze kell csiszolódni. Aztán persze akadnak olyan pillanatok, amikor már utólag vagyunk okosak, akkor, amikor már rég nem vagyunk együtt, de még mindig rendszeresen miatta fáj a fejünk. Pláne, ha a szakításunk során elkövettük a 4 legalabvetőbb hibát - írja a TWN.hu.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...