Szárítsd ki és tedd befőttes üvegbe a paradicsom héját: rengeteg pénzt spórolhatsz vele
Gondoltad volna, hogy a paradicsom héját egyáltalán nem érdemes a szemetesbe dobni, ugyanis újrahasznosítható a konyhában? Hogy mire is használhatod, azt cikkünkből megtudhatod!
Ne dobd ki, mert jól jöhet még!
Számos zöldség és gyümölcs héját az emberek meggondolatlanul a kukába dobják, holott ezek többsége valamilyen módon újrahasznosítható, esetleg újra felhasználható, legyen szó az uborka-, a dinnye- vagy épp a narancs héjáról. Nos, mint ahogyan azt a Mindmegette is írja, a paradicsomhéjat szintén nem érdemes egyből eldobni, ugyanis egy olyan dolog készíthető belőle, mellyel rengeteg pénzt spórolhatunk, ha a főzésről van szó - galériánkban olvashatod a részleteket!
Van egy gyakran használt zöldfűszer, amelyről sokan nem tudják, de a fogyókúra során igazán jól jöhet, ugyanis csodát művel testünkkel.
Leadfotó: 123rf