Maga a reform mennyország! Ízletes paleo- és vegán finomságok

Termékajánlónkban olyan paleo és vegán termékeket mutatunk egy magyar cégtől, az ALL IN natural food-tól, amik nem csak ízletesek és különlegesek, hanem glutén,-tej,-tojás,-szója,-és hozzáadott cukortól is mentesek! (x)

Mentes finomságok széles választéka

A paleo és egyben vegán termékeket gyártó cég többféle termékkategóriában gyárt finomságokat: a kókusztej alapú jégkrémek mellett élőflórás kókusztejeket és kókusztejitalokat, fagyasztott tortákat, süteményeket, krémdesszerteket, Vegafölt és sok más terméket is készítenek, legújabb újdonságuk pedig a táblás csokoládék és töltött csokiszeletek. Minden termékük természetes összetevőkből áll, nem tartalmaz glutént, tejterméket, tojást, szóját, kukoricát, vagy hozzáadott cukrot.

A cég termékeit webshopon és viszonteladó partnerek körében értékesíti. Legtöbb termékük megtalálható az INTERSPAR üzletekben és Spar szupermarketekben, illetve bio boltokban. Ha pedig közvetlenül tőlük szeretnénk rendelni, azt is megtehetjük a webshopban: https://allin-naturalfood.hu/webshop/

Szuper újdonságok és nagy kedvencek a galériában!

Étcsokoládé eritrittel (Natúr és törökmogyorós ízben) A 95 grammos táblás étcsokoládék mindössze 3 összetevőből (kakaómassza, eritrit, kakaóvaj) állnak, hiszen csak azok az alapanyagok kerültek bele, amelyek elengedhetetlenek egy jó minőségű csokoládéhoz. Bár súlyát tekintve megegyezik a piacon kapható klasszikus táblás csokoládé tömegével, ezek sokkal hosszabbak/magasabbak, így ajándékként is különlegesnek számítanak.
Kattints a további képekért!

Oldalak