Lifestyle

Heti horoszkóp: Legyünk most rugalmasak és nyitottak az új élményekre - 2021.04.19.- 2021.04.25.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk április 19-től április 25-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Életednek egy fontos szakaszát kell most lezárnod ahhoz, hogy új célokat tűzhess ki magad elé. A búcsút, elszakadást azonban most nem fájdalom kíséri, hanem megkönnyebbülés és elégedettség. Ha rögös is volt az út idáig, ne emészd magad miatta, most már csak előre tekints a jövőbeli céljaidra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Legyél rugalmas és ne ragaszkodj az előre kialakított véleményedhez a héten. Nagyot léphetsz előre a hivatásodban, feltéve, ha nyitott vagy minden újdonságra. Ha nagyobb változást terveztél az otthonodban, vagy utazni készülsz, akkor néhány előre nem látott esemény boríthatja fel az elképzeléseidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten alaposan gondold át a jövődre vonatkozó terveidet, mert szinte ösztönösen ráérzel azokra a lehetõségekre, amelyekkel tovább gyarapíthatod tudásodat vagy kamatoztathatod a képességeidet a hivatásodban. Vigyázz a pénzedre, mert a héten nagy lesz a csábítás, hogy valami olyasmire adj ki, amire nincs is igazán szükséged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A hét első napjai rendkívül kedvezően alakulnak számodra. Csupán arra kell figyelned, hogy a problémáid megoldásánál lépésről-lépésre haladj és semmit se kapkodj el. Valamilyen merész kísérleted balul sülhet el, úgy hogy nem árt, ha elővigyázatossabban fogsz bele terveid megvalósításába. Érzelmi életed kiegyensúlyozottan alakul a héten.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten sokkal szebbnek látod a világot, mint az elmúlt időszakban. Állandó partnereddel végre sikerül egyezségre jutnod és abban reménykedsz, hogy a kapcsolatotok ezzel végérvényesen stabilizálódik. A kedvező bolygóállás nemcsak a hangulatodat javítják, hanem a munkakedvedet is megsokszorozzák, tele vagy ötletekkel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten sok jó tanácsot kaphatsz, mindenkit türelmesen végihallgatsz, de szerencsére nem sietsz megfogadni a tanácsokat. Ez bölcs megoldás, de még ennél is bölcsebb lenne, ha a meggondoltság titoktartással párosulna. Ne csak a tanácsokkal bánj óvatosan, hanem magukkal a tanácsadókkal is, válogasd meg bizalmasaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten úgy érzed, hogy több heti lemaradást kell behoznod, elszántan szorgoskodsz már a hét első napján. Rendet csinálsz, sőt rendszerezed a dolgokat, mert attól félsz, hogy elveszíted az uralmad a napi dolgok felett. Szerencsére nem tart ki sokáig a nagy buzgalmad, mindent félbehagysz, elveszted az érdeklődésedet. A hét második felében olyan események történhetnek, amelyek mindenért kárpótolnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Jó érzékkel találod meg a módját annak, hogyan lehetne minél kellemesebben és kötöttségek nélkül eltölteni az időt. Fütyülsz a hétköznapi gondokra és különös, ellenállhatatlan vonzalmat érzel olyan témák iránt, amelyek messze esnek a gyakorlati meggondolásoktól. Minden olyan téma megragadja a figyelmedet, amelyet meghökkentőnek vélsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Számos nehézséggel kell a héten szembenézned. Igencsak feledékeny és szórakozott vagy mostanában. Most a művészi hajlamodat is kiélheted, rendkívül kellemes napok várnak rád. Határtalanul boldognak érezheted magad, mert végre a társaság középpontjában lehetsz. Csak arra vigyázz, nehogy félreértsék a viselkedésedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten nem vagy elég gyakorlatias, most kissé késve reagálhatsz a kihívásokra. Legszívesebben nem is foglalkoznál üzleti és munkahelyi témákkal. Akkor lennél boldog, ha valaki le venné rólad most ezeket a terheket és megkímélne a kényelmetlen feladatoktól. Most inkább szeretetre és gondoskodásra vágysz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Folyton a visszavonulásra, pihenésre gondolsz, miközben állandóan intézkedned kell, megállás nélkül úton vagy, nem is beszélve a bevásárlásról és az otthoni teendőkről. Érzelmileg most kissé merev vagy, holott, ha egy kicsit megnyílnál, őszintébb lennél a pároddal, kellemesen csalódhatnál benne.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nagyon nem szereted, ha a környezeted örökös álmodozónak tekint és ezért szinte gyermekként kezelnek. Ezért mindenáron be akarod bizonyítani, hogy igenis komolyan lehet venni az elképzeléseidet, amelyek előbb-utóbb megvalósíthatóak lesznek. Ez a bátor kiállás sokak szemében nagyon rokoszenves lehet, ennek ellenére nem biztos, hogy mindenkit meg tudsz győzni az igazadról.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Erzsébet királynő nem sokkal 2022 szeptemberében bekövetkezett halála előtt találkozott utoljára Harry két gyermekével, akiket unokájának bizony véleményezett is.
Sztárok
Horváth Lajos Ottó a Petőfi filmben is nagy szerepet vállalt be, és most kiderült az is, hogy mi lesz a sorsa A mi kis falunk című RTL-es sorozatban.
Sztárok
Ryan Gosling és Eva Mendes gyermekei nagyon aranyosak: Esmaralda, valamint Amada rengeteg nőttek az elmúlt években, ráadásul napról napra egyre szebbek.