Lifestyle

Amilyen furcsák, annyira hatékonyak! 5 meglepő trükk, ami megszünteti az otthonodban a kellemetlen szagokat

Sok olyan dolog van, ami igazán otthonossá teheti az életterünket, amelyek közül az egyik legfontosabb talán az illat, hiszen az orrunk az egyik legfőbb érzékszervünk.

Illatozó szobák az egész házban

A legtöbben mindig azon vagyunk, hogy a lakásunkat vagy házunkat kellemes aromákkal töltsük meg, előfordul viszont néha, hogy valahonnan kellemetlen szagok terjengenek, vagy egész egyszerűen nem az az igazán jó, friss illat fogad hazaérve, mint amit megszoktunk. Ennek több oka is lehet, és így természetesen több megoldás is van a problémára. Galériánkban felsorolunk öt olyan háztartási trükköt, ami elsőre meglepőnek hangozhat, de mégis működik!

Önts egy kupaknyi öblítőt egy edény forrásban lévő vízbe, a pára az egész lakásba eljuttatja az illatot!
Kattints a további képekért!

Mindannyiunknak bosszúságot okoz, amikor a mellékhelyiségből kellemetlen szag árad, egy meglepő, ám praktikus trükkel azonban néhány pillanat alatt orvosolható a probléma – és még csak légfrissítő sem kell hozzá!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Real Simple

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...