Lifestyle

Nagyon komoly bajba kerülhetsz, ha te is így szenderedsz álomba: rémisztő veszélyt rejt magában a legkedveltebb alváspóz

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen alváspózt preferálunk éjszakánként: a választott pozíció jelentékenyen befolyásolhatja nem csupán a közérzetüket, de az egészségünket is.

Álom, álom, rémes álom

Korántsem mindegy, milyen pózban szenderedünk álmunkba éjszakánként. A választott pozíció ugyanis nem csupán átlalánosságban befolyásolhatja a közérzetünket, de az egészségünkre is komoly kihatással lehet. Az Index szúrta ki, hogy James Leinhardt alvásspecialista nemrég egy TikTok-videóban rántotta le a leplet arról, miért is rejt magában rémisztő veszélyeket a legelterjedtebbnek számító alváspóz. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Leinhardt szerint az egészségét kockáztatja az, aki az úgynevezett "car crash", vagyis "autóbaleset" pozícióban alszik el éjszakánként.
Kattints a további képekért!

Alvási paralízis, robbanó fej szindróma, álom az álomban! Veled melyik történt már meg?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....