Mind a kettőtök számára garantált lesz az orgazmus, ha bevetitek ezt a pózt a pároddal

Néhány szexuális póz erősen segíteni tud abban, hogy el tudjatok jutni a csúcsra. Mutatunk egyet, ami a szakértők szerint biztosan beválik!

Sokan ismerik, mégis kevesen használják

A férfiak gyakran érzik magukat nyeregben az ágyban, és tartják magukat kiváló szeretőknek. Csak annyi a baj, hogy ez bizony nem mindig van így.

A nők körülbelül 55 százalékának volt legalább egyszer élete során színlelt orgazmusa, de akadnak olyanok, akik ezt folyamatosan bevetik. Ennek tényleg nincs sok értelme, mert mind a két fél becsapva érezheti magát.

Lényeges ilyen szituációban, hogy ha feloldódtunk a párkapcsolatban, akkor beszéljük át, ki mit szeret. Most egy olyan pózt mutatunk, amit mind a ketten imádni fogtok.

A szex gyakorlatilag mindenkivel más és más, de a megszokott partnerünkkel is tud izgalmas lenni, hiába van egy pár régóta együtt.
Kattints a további képekért!

Legyen szó a lusta délutáni szeretkezésekről, vagy egy elnyújtott esti hancúrról, néha igazán belefér, hogy a szexualitás terén is belustuljunk és előtérbe helyezzük a kényelmes gyönyört.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.