PhD fokozatot ért a hamis nyelvvizsga, a magyar nő ügyesen vert át mindenkit

A nőnek nem volt kedve megszerezni a nyelvvizsgát a PhD fokozathoz, így inkább leadott egy hamisat.

Eléggé kényelmetlen volt a lebukás

Két évnyi nyelvvizsga-amnesztia után a parlament rábólintott a felsőoktatási törvény módosítására, amely törli a diplomák kiadásának jogszabályi nyelvvizsga-feltételeit.

Sokaknak megkönnyebbülést hozott, amikor eltörölték ezt, Németh Olívia angoltanár a Reggeliben viszont pont arról beszélt, hogy a munkaerőpiaci felvételek nem változtak. Sok helyen alaposan megkövetelik a nyelvtudást, még ha ehhez nem is társul papír.

Az angoltanár szerint az intézkedéssel csak időt nyertek a fiatalok, de a nyelvtanulás elől nem menekültek meg.

Hamis nyelvvizsgát közben lehetett szerezni régen, de egy doktori iskola hallgatója pont ezzel bukott le. A galériánkból minden kiderül!

A Győri Járási Ügyészség határozata szerint a nő egy doktori iskola hallgatója volt, ahol 2016-ban, az abszolutórium megszerzését követően megindította a fokozatszerzési eljárást is. A doktori disszertációt azonban addig nem lehetett védésre bocsátani, amíg be nem csatolta a jelölt, hogy a jelentkezéskor már meglévő nyelvvizsgáján felül, további egy, élő nyelvből legalább alapfokú, C típusú nyelvvizsgát szerzett.
Kattints a további képekért!

Az internetes bűnözők egyre trükkösebbek, és ha nem vigyázol, könnyen eltűnhet a bankkártyádról a pénz.

Leadfotó: MTI Fotó - Faludi Imre

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...