Lifestyle

A nő csak az esküvő után tudta meg, ki viselte korábban az eljegyzési gyűrűjét: majdnem elájult a sokktól, amikor rájött az igazságra

Vőlegénye gyönyörű gyűrűvel lepte meg hősnőnket, aki kezdetben repesett a boldogságtól. Az esküvő is rendben lezajlott, ám nem sokkal később fény derült az ékszer bizarr történetére.

Csak az esküvő után derült ki az igazság

A TikTok felületén tárta a nagyvilág elé szokatlan esküvői históriáját egy kétségbeesett feleség - írja a Mirror. A nő repesett a boldogságtól, amikor a korábbi vőlegénye - jelenlegi férje - meglepte egy gyönyörű gyémánt eljegyzési gyűrűvel. Nem sokkal később rendben lezajlott az esküvő is, és egy rövid ideig úgy tűnt, az ifjú ara megfogta az Isten lábát odaadó, gondoskodó és szeretetteljes férjével. Aztán hirtelen repedezni kezdtek illúzióvilágának fátylai: egy szép napon kiderült, hogy a meseszép eljegyzési gyűrű korábban másvalaki ujján csillogott.

A nő egészen addig imádta az eljegyzési gyűrűt, amíg meg nem tudta, hogy az ékszert a férje az exének - a korábbi menyasszonyának -, egy bizonyos Ericának vásárolta.
Kattints a további képekért!

Sohasem gondolta volna, hogy egy ártalmatlannak tűnő DNS-teszt miatt kerül majd veszélybe az esküvője.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!