A magyar Netflixen rajonganak a rózsaszín unikornisért, ami még dalokat is tud énekelni

Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.

Ezek voltak a legnézettebb alkotások a Netflixen

Nem olyan rég rossz hírt közölt a Netflix, legalábbis a Windows felhasználók számára. A streaming platform bejelentette, hogy a továbbiakban nem támogatja a filmek és sorozatok letöltését Windows laptopokon.

A letöltési funkció eltávolítása egyelőre csak erre vonatkozik, de az app okostelefonos és táblagépes verzióját ez nem érinti. Persze búsulni nem érdemes, mivel internet elérhetőség már szinte mindenhol van.

Most viszont gondoljunk azokra, akik hétvégén filmezni szeretnének! A galériánkban mutatjuk is nektek, hogy mely alkotások voltak a legnépszerűbbek a magyar Netflixen!

Brooke Shields karrierjét 1980-ban berobbantotta A kék lagúna, és igazi divatikon vált belőle anno modellként. Sokan nem gondoltál volna, hogy ismét a Netflix fogja a csúcsra repíteni, de ez mégis összejött 2024-ben, mivel A menyasszony anyja című alkotás második hete aranyérmes. Itt viszont főszereplőként már nem tinit, hanem öregedő anyukát kell játszania.
Kattints a további képekért!

Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.