Lifestyle

Görög vagy sima joghurt: melyiket válaszd?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.

Natúr vagy görög joghurt?

A joghurt sokunk reggeli rutinjának a része. Bár mind a görög, mind a hagyományos joghurt egészséges kiegészítője lehet az étrendünknek, azonban tápanyagtartalmuk különbözik," mondja Mackenzie Burgess, táplálkozási szakértő. Mind a hagyományos, mind a görög joghurt gazdag kalciumban és probiotikumokban, amelyek segítik az emésztést és hozzájárulnak a csontok egészségéhez. De vajon melyiket jobb fogyasztani? Kattints a galériára és kiderül!

A dietetikus szerint általában a natúr, cukrozatlan joghurtokat kellene választanunk, mert ezek nem tartalmaznak hozzáadott cukrokat. Mivel a legtöbb ember reggelire vagy uzsonnára fogyasztja a joghurtot, az az ideális, ha alacsony hozzáadott cukortartalmú terméket választanak.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: nypost, greekporter

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.